Seriály


 

♥️

Všechny seriály co tu jsou jsem viděla a všechny vám je můžu doporučit. Jsou jak pro holky, tak pro kluky.

 

1. Pretty little liars - PLL

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... 

 

2. Young & Hungry

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi  se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe, se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda a homosexuální Asiat Elliot, který nedokáže držet jazyk za zuby.

 

 

 3. The Carrie diares


Carrie Bradshaw je šestnáctiletá středoškolačka žijící ve fiktivním městečku Castlebury v Connecticutu, která sní o kariéře slavné spisovatelky. V první řadě seriálu prozkoumává během své stáže v módním časopise New York. Druhá řada popisuje její nový život v tomto městě, kde bydlí s přáteli.

 

 

 4. Riverdale 


Seriál začíná ve chvíli, kdy v městečku Riverdale umře místní premiant Jason Blossom. Archie Andrews je obyčejný teenager, ale po letním neštěstí si uvědomí, že se chce stát muzikantem. Jeho otec je stavařem, nelíbí se mu synovo rozhodnutí a je rozhodnutý zjistit, co za ním stojí. Muzikantem se chce Archie stát i přes skutečnost, že znenadání skončil jeho zakázaný románek se školní učitelkou zpěvu paní Grundyovou. Seriál vychází z Archieho komiksů.

 


 

5. 13 reasons why 

Seriál vypráví příběh studentky Hannah Bakerové, která spáchala sebevraždu. Ještě před smrtí poslala balíček s kazetami Clayovi, na kterých Hannah odhaluje 13 důvodů, proč spáchala sebevraždu.

 

 

 6. Teen wolf 

Mladý středoškolák Scott, byl náhodou pokousán vlkodlakem. Scott brzy zjišťuje, že na normální život teenagera může zapomenout. Aby toho nebylo málo, dříve klidný život v malém městečku naruší další vlkodlaci. Na jejich příjezd však přichází rychlá reakce a do města se přistěhovává rodina lovců i s půvabnou dcerou.  

 

 

Tenhle článek budu postupem času aktualizovat a přidávat nové seriály, které bych vám mohla doporučit. Pokud jste nějaké seriály viděli. tak mi na něj napište názor jestli se líbil nebo ne.

-Teri

  ♥️


Komentáře

Oblíbené příspěvky